Om OneCo

OneCo ble etablert i 2011 og er i dag en av Norges største industrikonsern. Vi leverer tjenester og prosjekter innen elektro, automasjon, telekom, mobil, sikkerhet, elkraft og teknisk infrastruktur. I konsernet er vi i dag ca. 2 890 engasjerte medarbeidere som i 2022 omsatte for 4,8 milliarder. Vi er lokalisert i stort sett hele Norge og flere steder i Sverige. OneCo har norsk eierstruktur gjennom Aars AS, samt management og nøkkelpersonell i OneCo-konsernet.
Våre verdier
Helt siden oppstarten i 2011 har vi hatt de samme verdiene:
Raushet, langsiktighet og lidenskap.

 

_DSC5449

Langsiktighet

Vår drivkraft er langsiktig. Vi tror på verdien av langsiktige relasjoner med kunder og leverandører. Våre handlinger og leveranser skal ha troverdighet over lang tid. Vi skal være ønsket igjen som leverandør.

6007_OneCo_Nedsnodd_0485

Lidenskap

Hos oss er det lov å være lidenskapelig opptatt av våre leveranser.  Vi vil dyrke de gode egenskapene som finnes i lidenskapen for å gi rom for engasjement, skapervilje og utholdenhet.

HM105039

Raushet

Vi vet at mennesker som blir møtt med raushet blir gode lagspillere og strekker seg lengre enn det som kan forventes. Derfor er raushet viktig for oss.

Vår visjon og strategi

 

OneCo skal være en anerkjent toneangivende aktør i omstillingen til et bærekraftig samfunn.

Et ledende norsk industrikonsern, med ambisjon om å vokse utenfor Norge

Differensiert igjennom våre medarbeidere og vår kultur

Utvikler spennende muligheter på tvers av en unik portefølje av forretninger 
HMS
0 skader
solcellepanel2
Klimanøytral
graf2
10% årlig resultatvekst
arbeidsgiver2
Foretrukket arbeidsgiver
partner
Foretrukket partner
Fakta
 

 

ansatte-hvit
Antall ansatte:
2862
kvinner-hvit
Kvinneandel:
9,6 %
kvinner-hvit
Kvinnelige ledere: 19 kvinner
(14 % av ledere totalt)
larling-hvit
Lærlinger: 212
(utgjør 7 % av totalt antall ansatte)
utslipp-hvit
CO2/T-utslipp: 
5652
inntekt-hvit
Omsetning:
4 942 MNOK
ebitda-hvit
EBIT:
122 MNOK
Organisering
 

 

org-kart-oneco
Vårt samfunnsoppdrag
 

 

digitalisering-hvit

Digitalisering

Infrastruktur til kommunikasjon, innovasjon og bærekraftig verdiskapning
det-gronne-skifte-hvit

Det grønne skifte

Infrastruktur til produksjon og distribusjon av energi og til klimavennlige transportløsninger
Du kan lese mer om OneCo og våre tjenester og leveranser i vår Bærekraftsrapport som du finner her
 

 

OneCo leverer
sikkerhet2

Sikkerhet

OneCo leverer sikkerhets- og adgangskontrollsystemer til eiere av samfunnskritisk infrastruktur, næringsbygg, skole, offentlige bygg, hotell og sykehus. Vi prosjekterer og leverer nye systemer, gjør oppgraderinger av eksisterende sikkerhetsløsninger og utfører service ved behov.

telecom

Telecom

Vi leverer landsdekkende drifts-, vedlikeholds- og utbyggingstjenester til flere operatører innen mobil og kringkasting. Vi er en ledende, uavhengig tjenesteleverandør av tekniske tjenester og strategiske løsninger innenfor telekommunikasjon og mobil. Vi leverer i hele verdikjeden, og våre tjenester omfatter design, planlegging, prosjektering, bygging, installasjon og vedlikehold av faste og mobile nettverk for ledende operatører, netteiere og systemleverandører. Vi leverer også til privatmarkedet, i tillegg til å være en lokal partner for bedrifter, kommuner og kraftselskaper.

el-kraft

El-kraft

Vi arbeider med generatorstyringer for småkraftverk, store fjernvarmeanlegg, forbrenningsanlegg og varmesentraler, samt bygging og drift av distribusjon- og regionalnett. Vi kan også levere analyser og prosjektering.

elektro

Elektro

OneCo leverer komplette elektroløsninger til bygg- og anleggsbransjen, inkludert service og vedlikehold både til bedriftskunder og privatmarkedet.

automasjon

Automasjon

Vi leverer systemintegrasjonsløsninger og automasjonssystemer innen vann og avløp, industri, næringsmidler, bygg, energi, samferdsel og offshorevirksomhet.

marien-offshore

Marine og offshore

OneCo er en uavhengig totalleverandør av elektro- og innstallasjonstjenester til ulike typer skip og rigger. Våre hovedområder er: Elektro, automasjon og instrumentering, heat trace, hydraulikk og mekanikk, rør og struktur.

vei-og-bane

Infrastruktur vei og bane

OneCo leverer komplette elektrotekniske anlegg fra design og prosjektering til installasjon og teknisk drift / vedlikehold for vei, bane og tunnel.

fornybar%20energi

Fornybar energi

OneCo er en systemuavhengig leverandør innen installasjonsleveranser til vann- og vindkraftverk. Vi leverer også solenergianlegg til boliger og større kontor- og industribygg.

elektriker

Elektrikertjenester

OneCo leverer elektrikertjenester til alle typer oppdrag i hjemmet. Vi bistår med planlegging og gjennomføring.